Haz

Projemizin bitimi ile birlikte proje kazanımlarını müfredat ile ilişkilendirme çalışmasını hazırladık

Haz

Proje bitimi ile birlikte öğrenci ve öğretmenlerimiz başarı belgelerini müdürümüzden aldılar

Haz

6. Sınıflar Yabancı Dil sınıflarımız, İngilizce Öğretmenimiz Orhan YALÇIN eşliğinde yıl sonu English Magazine Dergisi yayınladılar.

e-Dergi Sekmesinden okuyabilirsiniz.

Haz

Projemizin nihai amacı doğrultusunda, üç okul ile giriş, gelişme ve sonuç yönünde paylaştığımız hikaye yazım etkinliğimiz sonlandı ve ürünümüz ortaya çıktı ve sanal sitede yayına koyuldu.

Yazar Öğrenciler

Filiz AYDIN

Kitabın yayınlandığı link

Haz

Projemizin nihai ürünü olan hikaye yazma süreci için önce okul içi daha sonra da zoom toplantısı üzerinden okullar arası toplantılar gerçekleştirdik. Hikayelerimizi giriş gelişme ve sonuç olarak okullar arasında paylaştık, yazım aşaması bitince görsellestirme, dizgi çalışması ve kitap oluşturma yapacağız.

Haz

12 salonda 189 öğrencinin katılımı ile orta okulumuza kabul sınavımızı gerçekleştirdik. Bu süreçte emeğini esirgemeyen öğretmenlerimize; katılım sağlayan öğrencilere ikramda bulunan velimiz Gamze GÜLBAHAR' a; kitapçıkların basımı hususunda yardımcı olan okulumuz mezunu Soner BEŞPARMAK' a teşekkür ederiz

Haz

Mayıs ayında düzenlenen Dünya Etwinning Günü sebebiyle, Türkiye Etwinning Koordinasyon merkezi müdürü sayın Dr Mehmet Fatih DÖĞER'in ve Türkiye Sosyal medya Etwinning Koordinasyon Gönüllüsü sayın Hamza Evmez'in moderatörlüğünde Türkiye geneli tüm Etwinning proje üyeleri ile birlikte bir zoom toplantısı gerçekleştirildi ve bizim projemizle biz de bu etkinliğe katılım gösterdik.

Haz

Projemiz katılımcı öğrencilerimizin süreç boyunca edindikleri tecrübeler ve etkinlikler hakkında sohbet etmeleri için Etwinning Esep Twinspace bölümündeki Online Meetings Online Chat Odasına bağlanarak muhabbet etmelerini sağladık.

Haz

Mayıs ayı proje planlaması dahilinde gerek 19 Mayıs Bayramını öğrencilerimiz arasında tebrikleşmek gerekse bu firsatla birbirimize hediyeler yollamak için bir fırsat olarak hediyeleşme ve tebrik etkinliği düzenledik. Öğrencilerimiz kardeş okul öğrenci proje arkadaşları için birer hediye bileklik ve canva üzerinden kişiye özel ayraç tasarımı hazırladılar ve posta yoluyla gönderdik. Aynı şekilde biz de kendi hediye mektuplarımızı alacağız.

May

Hikaye yazma sürecine ısınma amaçlı olması ve eğlendirici bir ön hazırlık olması niyetiyle okullarımız öğrencileri hikayelerde en çok görülen kelimelerden kelime Bulutu sanat çalışmaları hazırladılar ve ürünlerimizi özel sitemizde sergiledik.

May

Projemiz dahilinde katılım gösteren 10 a yakın okullarımızdan yaklaşık 50 civarı öğrencilerimizin, aralarında belirledikleri okul gruplarına göre birbirleri ile tanışma ve kaynaşma mektupları yazıp gönderdiler.

May

Hikayemi Dinle proje sürecimizin nihai etkinliği olan hikaye yazım noktasında daha sağlıklı ürünler üretebilmek amacıyla alanında tecrübeli bir hikaye yazarımız olan Zeynep Kahraman Füzun Hanfendiyi okullarımız öğrencilerinin de katılımıyla zoom online toplantısına davet ettik.

May

19 Mayıs' ın Cuma gününe denk gelmesi nedeniyle Diyanet İşleri Bakanlığı " Bugün Bütün Camilerde Mihrap ve Minberde GENÇLER Var" etkinliği çerçevesinde Develi İlçe Merkezinde bulunan 22 Camide öğrencilerimiz görev aldılar. Develi Çarşı Camiinde müezzinliği meslek dersleri öğretmenimiz Halil İbrahim YILDIRIM, hutbe okumayı öğrencimiz Bilal DEĞİRMENCİ, imamlığı öğrencimiz Osman YILMAZ yaptı. Kendilerine verilen görevleri iyi bir şekilde yerine getiren öğrencilerimize, ailelerine ve onları yetiştiren meslek dersleri öğretmenlerimize teşekkür ederiz.