Kas

Okulumuz İngilizce öğretmenlerimiz Avrupa Etwinning eğitim platformu aracılığıyla gerçekleştirdikleri projelerde kalite etiketlerine layık görüldüler. Orhan YALÇIN hocamız Hikayemi Dinle projesi kapsamında, Senagül AYDIN hocamız da My World Full of Goodness projesi ile Ulusal Kalite Etiketi Başarı Belgesi almaya hak kazandılar. Öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kas

Okulumuz öğretmenleri aileleri ile birlikte Bünyan kültür turu yaptı. Bu etkinliğin gerçekleşmesine vesile olan Sayın Valimiz Gökmen ÇİÇEK' e, Develi Belediye Başkanı Sayın Mehmet CABBAR' a, Bünyan Belediye Başkanı Sayın Özkan ALTUN' a ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Develi Diyanet Gençlik Merkezi tarafından organize edilen sabah namazı buluşmasına pansiyonda kalan öğrencilerimizle katılım sağlandı. Namaz sonrasında pansiyonumuzda çorba ve çay ikramı yapıldı. Rabbim kabul etsin.

Kas

İngilizce öğretmenimiz Orhan Yalçın koordinatörlüğünde Etwin projemizin dördüncü adımında, 5B dil ağırlıklı sınıfımızla Romanya ülkesi, Timisoara şehrindeki Gimnaziala No:30 ortaokul sınıfı öğrencileri ile mektup etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz

Ekm

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz Adnan BÖRKLÜ ve Haluk ERSOY'a emek ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıldönümü münasebetiyle okulumuz dil ağırlıklı ortaokul öğrencilerimizin Türkçe ve İngilizce araştırmaları ve resim çizimleriyle, İngilizce öğretmenlerimizden Orhan YALÇIN ve Senagül AYDIN editörlüğünde, okul dergimizin 3. sayısı yayınlandı. Bu yayınımızda, Cumhuriyetimizi aydınlatan, insanımıza önderlik eden, vatanımızı daha güzel ve ileri seviyede görmeyi kendilerine ilke eden önemli ve değerli insanlarımıza yer verdik. Sanattan spora, siyasetten dini önderliğe her alandaki insanımız, nice yüzyıllarda da devletimizi hep ileri taşıyacağına inanıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun.

Ekm

Sayın Valimiz Gökmen Çiçek,Vali yardımcılarıları Sayın. Şenol Esmer, Sayın Ömer Tekeş, İlçe Kaymakamımız Sayın Yusuf Turan, Belediye Başkanı Sayın Mehmet Cabbar, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bahameddin Karaköse ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Toprak ile birlikte okulumuz ziyaret etti. Sayın Valimiz Gökmen Çiçek'e ilçemizi ve okulumuzu ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Ekm

Develi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen, okulumuzdan 15 öğrencinin dahil olduğu 300 öğrenci ile kitap fuarı, hayvanat bahçesi ve bilim fuarı gezisine katılım sağlandı. Pazar günü ortaokul öğretmenlerimizin organizesi ile 140 öğrenci ile kitap fuarı, milli mücadele müzesi ve tarihi mekanlara gezi düzenlendi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı tarafında lise ve ortaokul son sınıf öğrencilerimiz için gönderilen yardımcı kaynak kitapların dağıtımı yapıldı.

Ekm

İngilizce öğretmenimiz Orhan Yalçın koordinatörlüğünde Etwin projemizin üçüncü adımında, 5A dil ağırlıklı sınıfımızla Makedonya ülkesi, Skopje şehrindeki Naum Odriski ortaokul sınıfı öğrencileri ile mektup etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz

Ekm

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sayın Nazif YILMAZ okulumuzu ziyaret etti.

Aynı zamanda okulumuz mezunu olan Sayın Nazif YILMAZ öğrencilerimizle de yakından ilgilenerek samimimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Sayın Bakan Yardımcısının ziyareti ve yakından alakası için kendilerine tüm okulumuz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ekm

Okulumuzun kordine ettiği Develi'nin Manevi Mimarlarından olan merhum Hacı Ahmed İslamoğlu Hocamızı vefatının 7. sene-i devriyesinde anmak, anlamak ve gelecek nesillere anlatmak için Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Nazif Yılmaz’ın teşrifleri ve Prof. Dr. Lütfullah Cebeci, Doç. Dr. Abdullah Benli, Hafız Bahaddin İslamoğlu ve İmam Hatip Abdurrahman Yılmaz hocalarımızın katılımlarıyla “Develi’nin Manevi Mimarlarından: Hacı Ahmed İslamoğlu” paneli düzenlendi.