Şbt

"Once upon a time" eTwinning projemiz kapsamında, Şubat ayı etkinliklerimizin teması olarak E-Safety yani internet güvenliği olarak belirledik. Bu hususta öğrencilerimizle ilk olarak tema üzerine posterler hazırladılar.

Şbt

Projemizin ilk ay ürünlerinin ve faaliyetlerimizin tanıtımları ve sunumları için proje üyesi öğrencilerimiz okul panomuzu hazırladılar.

Şbt

Proje Üyesi 3 ülke ve 17 öğretmenin katılımı ile zoom online toplantısı gerçekleştirildi. Toplantımızın gündeminde süreç hakkında bilgilendirme, yok haritası, yapılanlar ve yapılacaklar, etkinliklerin detayları gibi konular istişare edildi.

Şbt

Projemizin başlangıcında ve sonunda katılım gösteren öğrencilerimize bir değerlendirme anketi uyguluyoruz. Ön test ve son test bulgularını proje bitiminde karşılaştırarak öğrencilerimizin, proje amacı nihayetinde edinimlerindeki değişimleri gözlemlemiş olacağız. Ön test sonuçlarımız çıkmıştır, alt resimlerde ve video link klipten sonuçları görüntüleyebilirsiniz.

Ock

Proje üyesi öğrencilerimiz, okul ilgili bölümlerinde kullanılmak üzere proje tanıtım posterleri hazırlamışlardı. Bu hazırlanan posterleri okul öğrencilerimiz arasında bir anket i,le duyurduk ve en güzel anketi seçtik. Bu anket okulumuzun giriş ve pano kısımlarında sergilenecek. Amacımız etkinliğimizin yaygınlaştırılması ve duyurulması olacak

Ock

Proje üyesi öğrencilerimiz, okul ilgili bölümlerinde kullanılmak üzere proje tanıtım posterleri hazırladılar. Amacımız etkinliğimizin yaygınlaştırılması ve duyurulması oldu.

Ock

Once upon a time eTwinning Projemizin okuliçi temsili logosunu seçmek üzere proje üyesi 5 öğrencimizin hazırladıkları logoları okul haber gruplarında bir anket ile duyurduk. En beğenilen / oy alan logomuzu Projemizin Temsili logosu olarak seçtik.

Ock

Pansiyon öğrencilerimize kendi elleri ile çiğ köfte yapma sözü veren DİMDER başkanımız Mustafa BOZBEY sözünü tutup ikramını yaptı. Emekleri için teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Senagül AYDIN ' ın projesi Avrupa Kalite ödülü almıştır. Bundan sonraki aşama okulumuz adına başvuru olacaktır. Etwinning projesinde çalışmalar ortaya koyan öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ock

Okulumuz mezunu Develi Müftülüğü Şube Müdürümüz Şuayıp AYDINLIOĞLU, tecrübe paylaşımı kapsamında öğrencilerimizle buluştu. Öğrencilerimize kendi hayat tecrübesinden kesitler sunarak, hedef belirlemenin ve belirlenen hedef doğrultusunda çalışmanın önemine değindi. Hayatta karşılaştığımız zorluklar karşısında pes etmeden planlı çalışma sonucunda başarıya ulaşılabileceğini dile getirdi. Güzel sohbetinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim ve dualar ile başladığımız etkinlik haftamızdan kareler.

Ock

Okulumuz gerek akademik alanda gerekse spor alanında başarılar elde etmeye devam ediyor. İlçe geneli deneme sınavında 5' inci sınıflar düzeyinde ilçe birincisi olan Ayhan Aras ARSLAN, ilçe ikincisi olan Eflin BEKTAŞ ve masa tenisi turnuvasında üçüncü olan Dilara FIRAT, Elif ÇINAR ve Elif Nur ŞAHAN okul idaresi tarafından ödüllendirildi. Başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Projemizin okul temsili logosunu belirlemek amacıyla her bir için öğrencimiz, Canva üzerinden logo tasarımı yaptılar.