T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAYSERİ / DEVELİ - Ahmed İslamoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

SOSYALFEST TÜRKİYE FİNALLERİNDE TURKİYE İKİNCİSİ (2.) OLDUK.

Develi Ahmed İslamoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak biz, sahip olduğumuz vizyon ve misyon gereğince öğrencilerimizin akademik başarıların yanında her türlü bilimsel, sosyal, teknolojik, kültürel ve sportif faaliyetlerde de kendilerini geliştirmelerini ve Türkiye genelinde başarılara imza atmalarını önemsiyoruz. Şüphesiz ki bu önem doğrultusunda büyük çalışmalar yapıyoruz. 

İşte bunlardan birini daha icra ettik. 12. Sınıf öğrencilerimiz Mehmet Akif Şimşek'in, danışman öğretmeni Ünal Kılıçarslan rehberliğinde hazırladığı "Atıkları Dönüştür, Mahalleyi Yeşillendir" başlıklı projesi, Sosyalfest Türkiye Finalleri Sıfır Atık kategorisinde Türkiye İKİNCİSİ (2.) olmuştur. 

Bu projenin özellikle mülki idare yapılanmasına katkıları açısından öğrencimiz büyük takdir ve beğeniler aldı. 

 

Bir de bu başarının Develimiz ve Kayseri için bir önemi var. Zira bu yarışmanın lise kategorisinde Türkiye finallerine Kayseri'den sadece iki okul katılmıştı. Ve biz, Türkiye finallerinde İKİNCİ (2.) olarak Kayserimizi temsil etme şerefine nail olduk. 

 

Bu başarının oluşmasında; 

Öğrencimiz Mehmet Akif ŞİMSEK' e, Danışman öğretmenimiz Ünal KILIÇARSLAN' a, Müdür Baş Yardımcımız Ahmet BÜLBÜL' e, Okul Müdürümüz Sayın Adem GÜLHAN'a,  danışman öğretmenimize izin ve desteklerinden dolayı Mustafa Asım Köksal AİHL müdürü Sayın Orhan BOZ'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali ARSLAN'a, İlçe Kaymakamımız Sayın Yusuf TURAN beyefendiye ayrı ayrı teşekkür ediyor ve şükranlarımızı sunuyoruz.

04-03-202404-03-202404-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.03.2024 - Güncelleme: 04.03.2024 19:42 - Görüntülenme: 58
  Beğen | 0  kişi beğendi