eTWINNING

May

9 Mayıs Avrupa birliği okulları arasında eTwinning Günü kutlanmaktadır. Proje ekiplerimizle bu önemli güne, temsili balon uçurma etkinliği yaparak, Neşemizi, umutlarımızı, coşkumuzu gökyüzüne duyurduk. Happy eTwinning Day!

May

Teachers from different countries and schools come together via Zoom Meeting. First teacher meeting of the project was very enjoyable and effective.

Farklı ülkelerden ve okuldan öğretmenler Zoom üzerinden buluşma yaptı. Projemizin ilk buluşması oldukça keyifli ve verimliydi.

Haber yazı

eTwinning projemiz için  ortak bir şiir oluşturma etkinliğine katıldık

Işte ürün bağlantısı:

Yakında yayınlanacak

May

eTwinning projemiz için  ortak bir takvim oluşturma etkinliğine katıldık

Işte ürün bağlantısı:

May

Our students and partners make an internet safety brochure together by using Padlet app. Each school took a letter from the slogan" Glow With Safe Internet" and wrote a slogan starting with this letter. At the end, first letters of the slogans make the main slogan "Glow With Safe Internet".

May

Öğrenciler Canva uygulamasını kullanarak proje logosu oluşturdular.

Nis

Avrupa eğitim projemizin Mart etkinlikleri kapsamında bu kez de 3 ülke 100 öğrenci ile ortak bir hikaye yazma sürecini gerçekleştirdik. Bu etkinlik kapsamında her okul sırayla bir sayfa yazdı ve sonuçta bir hikaye ürün oluşturduk.

Nis

Avrupa etkinlikleri kapsamında, proje ekiplerimizle, kodlamanin temellerini çocuklara aşılamak için çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik.

Mrt

-Students created their avatars via Canva and introduced themselves. They posted their introductions on Twinspace.

-Öğrenciler Canva uygulamasını kullanarak avatarlarını oluşturdular ve kendilerini tanıtan bir yazı yazdılar. Bunu Twinspace'te paylaştılar.

Şbt

2024 Evvel Zaman İçinde / Once upon a time eTwinning etkinliğimizin Şubat programı gereği, internet güvenliği uzmanı ile 3 ülke , 16 öğretmen, 100 civarı öğrencimize seminer yapacağız

Şbt

"Once upon a time" eTwinning projemiz kapsamında, Şubat ayı etkinliklerimizin temasını E-Safety yani internet güvenliği olarak belirledik. Bu hususta öğrencilerimizle hazırladıkları materyallerden oluşan bir E-Güvenlik bilgilendirme Panosu hazırlama etkinliği yaptık. Böylelikle koridorlarda gezen okul öğrencilerimiz, panomuzdan E-Güvenlik konusunda bilgi alabilecekler.