KAYSERİ / DEVELİ - Ahmed İslamoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adem GÜLHAN - Okul Müdürü

10.04.1974 Kayseri ili Develi ilçesinde doğdu. 2000 yılında Kayseri Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´ ni bitirdi. Aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü´ nün Felsefe ve Din Bilimleri Ana Bilim Dalı´ nın İslam Felsefesi Bilim Dalını bitirerek bu dalda bilim uzmanı oldu.

25.03.2010 tarihinde İncesu Bekir Yazgan-Yaşar Çilsal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine müdür yardımcısı olarak atandı. Burada 6 yıl görev yaptı ve okulda METEK. TÜBİTAK ve AB projelerinde aktif rol aldı. METEK tarafından gerçekleştirilen ´Daha İyi Bir Okul´ yarışmasında Belçika-Brüksel ziyaretine katıldı.

27.06.2016 tarihinde Sarıoğlan Çiftlik Şehit Ahmet BOZOK Anadolu İmam Hatip Lisesi´ ne, 19.08.2020 tarihinde ise Develi Ahmed İslamoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi´ ne müdür olarak görevlendirildi. Evli ve 6 çocuk babasıdır.