HEDEF YKS - LGS 2024

Nis

"Kariyer Günleri" kapsamında Hakim Semanur BAĞCI, öğrencilerimizle buluştu. Keyifli bir sohbet oldu. Katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

11. Sınıf Öğrencilerimize Seviye Tespit Sınavı Yapıldı

Nis

12. Sınıf Öğrencilerimize Yönelik Sınav Kaygısı Etkinliği yapıldı.

Şbt

11. Sınıf öğrencilerimize yönelik HEDEF YKS tanıtımı yapıldı.

Şbt

12. Sınıf öğrencilerimize Rehber Öğretmenimiz tarafından etkili ders çalışma yöntemleri hakkında bilgi verildi.

Şbt

Deneme Sınav Analizleri Velilerimizle Paylaşıldı.

Şbt

HEDEF YKS 2024 Koordinatörler toplantısına katıldık.

2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYSERİ İLİ HEDEF LGS/YKS PROJESİ OKUL KOORDİNATÖRLERİ TOPLANTISI KARAR TUTANAĞI

1-      Okul görünürlük çalışmaları hakkında bilgi verilerek, görünürlük çalışmalarının artırılmasına,

2-      İmam hatip liseleri için 2. Dönem mayıs ayında ÖSYM formatında deneme yapılmasına,

3-      Deneme analiz konusunda il milli eğitim Ar-ge çalışmaları hakkında bilgi verilerek okulların deneme analizine ihtiyaçları olması halinde Ar-Ge biriminden destek alınmasına,

4-      Öğrenci soru rehberliği uygulamasının okullarda devam ettirilmesine,

karar verilmiştir. (18.01.2024)

Şbt

Akademik Takip Komisyonumuz tarafından öğrencilerimizle beraber Bandırma Füze Kulübü isimli sinema filmi izlendi. Deneme sınav maratonu arasında öğrencilerimizin stresten uzak bir gün geçirmeleri hedeflendi.

Şbt

HEDEF YKS 2024 kapsamında gerçekleştirilen kış kampına öğrencimiz katılım sağlamıştır. Yapılan deneme sınavların analizleri yapılarak öğrenci ve öğretmenlerle paylaşılarak yol haritası güncellenmiştir.

Ara

Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yrd Sayın Dr. Yusuf DOĞAN'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ara

2023 mezunlarımızdan İstanbul Gülnihal PATAN (Hukuk Fakültesi İstanbul Üniversitesi), Gökçe ARICI (Hukuk Fakültesi Ankara SBÜ), Meryem KAVRUK (Uluslararası Tic. veLojistik Yıldırım Beyazıt Üniversitesi), R. Pınar ADAÇOĞLU (İlahiyat Fakültesi Ankara SBÜ) tecrübe paylaşımı için okul konferans salonunda 12' nci sınıflarımızla buluştular. Kendilerine çok teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.